Chestionar Asociatia Medicala Mondiala – CUM COMUNICAM?

Dragi colegi,

Ca urmare a lansării la Adunarea Generală de la Durban a celei de a doua etape a campaniei de imunizare împotriva gripei la nivel mondial, Asociatia Medicala Mondiala si-a propus să efectueze un studiu cu medicii practicieni, în scopul de a obține perspective asupra comunicarii  on-line a medicilor. Având în vedere că scopul final al campaniei WMA de imunizare este de a proteja pacientii nostri, studiul ne va ajuta să înțelegem mai bine ce  instrumente de comunicare on-line vor fi cele mai eficiente in cadrul clinic, deci vom dezvolta materiale de campanie on-line si imprimate care să răspundă mai bine nevoilor curente  ale profesionistilor din domeniul medical .

Pentru a realiza aceasta sarcina avem nevoie de ajutorul dvs! Vă rugăm să împărtășiți studiul cu colegii și prietenii, care vor beneficia cel mai mult de pe urma campaniei WMA. Sondajul este scurt (5-7 minute) și poate fi accesat dand click pe link-ul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/15-t0uHros2WoVD5zwtGFQN0_Od5ajynzcHtyPxZHBV0/viewform?c=0&w=1

Intrucat suntem in faza de a încheia activitățile de campanie pentru 2014, am aprecia răspunsurile dvs. pana vineri 14 noiembrie 2014.

Eu vă mulțumesc pentru contribuția dumneavoastră la succesul campaniei impotriva gripei.

Cu stima,

Dr. Otmar Kloiber