Malpraxis medical – Răspunderea civilă şi penală a personalului medical

 

Asociația Română de Drept Medical, Colegiul Medicilor din România,

Universitatea de Medicina și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași

în parteneriat cu Editura Hamangiu vă invită la conferința cu tema ”Malpraxis medical – răspundere civilă și penală a personalului medical”.

Conferința va avea loc în zilele de 5 și 6 decembrie 2014, la Iași, la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr.T. Popa” Iași.

 

Conferința se adresează în egală măsură profesioniştilor din domeniul medical şi practicienilor dreptului, în care vor fi analizate cele mai importante consecinţe juridice ale malpraxisului.

Speakerii conferinţei sunt practicieni – atât medici, cât şi judecători, procurori şi avocaţi care instrumentează cazuri de malpraxis, precum şi profesori și autori de cărţi în domeniul Dreptului medical.

Printre ei se numără prof. univ. dr. Vasile ASTĂRĂSTOAE – Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” din Iaşi, Prof. univ. dr. Tudorel TOADER – Decanul Facultăţii de Drept a Universităţii “Al. I. Cuza” din Iaşi, Judecător la Curtea Constituţională, Prof.univ. dr. Ion TURCU – Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Dr. Vasile CEPOI – Preşedintele Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor.

Mai multe detalii despre program și înscrieri puteți găsi pe

http://www.hamangiu.ro/conferinte/malpraxisul-medical/