Membrii Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din România s-au întâlnit astăzi cu Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog

Membrii Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din România au avut astăzi o întâlnire cu Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, ocazie cu care au purtat discuţii asupra rolului și importanţei corpului profesional medical în sistemul sanitar.

Atât membrii Biroului Executiv al Colegiului cât și Ministrul Sănătăţii au căzut de acord că este necesară o cooperare permanentă în ceea ce priveşte reglementarea profesiei de către CMR.

Colegiul Medicilor este decis să colaboreze cu Ministerul Sănătăţii în domeniul său de competenţă pentru elaborarea noilor acte normative din sănătate iar ministrul şi-a manifestat interesul de lucru în baza unui parteneriat.

Ministerul Sănătăţii şi CMR sunt preocupaţi de problemele din sistemul sanitar şi de rezolvarea lor intr-un termen cât mai rapid.

Ministrul Florian Bodog a reafirmat că are un program politic ferm şi consistent şi i-a asigurat pe membrii Biroului Executiv al CMR de deplină deschidere în ceea ce priveşte relaţiile dintre cele două instituţii.