În atenția membrilor Colegiului Medicilor din România

În urma unor sesizări primite, dorim să informăm colegii medici care constată că există neconcordanțe între datele și informațiile publicate pe site-ul Colegiului Medicilor din România – secțiunea „Registrul Medicilor” (https://regmed.cmr.ro/) – și datele reale, să se adreseze Colegiului teritorial în care sunt înscriși pentru remedierea situației.

La ultimele verificări făcute am constatat că există situații (foarte rare) în care starea reală a medicului este diferită de cea care apare la accesarea Registrului Medicilor. Toate datele din acest program sunt introduse pe baza raportărilor pe care le primim periodic de la colegiile teritoriale. Acesta este motivul pentru care rugăm medicii care constată aceasta să se adreseze colegiilor teritoriale în care sunt înscriși.

Ne cerem scuze pentru acest inconvenient și, cu ajutorul colegiilor teritoriale, vom încerca remedierea cât mai urgentă a acestei neconcordanțe.

Cu această ocazie, precizăm din nou, calificarea profesională și dreptul de practică pentru un medic se dovedesc cu certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România.

Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din România