Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” București, vă invita să vă alaturați proiectului “I CARE – Îmbunatațirea nivelului de Competențe Al REsurselor umane din domeniul oncologic”

Institutul Oncologic “Prof. Dr. Al. Trestioreanu” Bucuresti, in calitate de Beneficiar, alaturi de Asociația PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă, in calitate de Partener, va invita sa va alaturati proiectului “I CARE – Imbunatatirea nivelului de Competente Al REsurselor umane din domeniul oncologic” – Cod proiect 108211, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014– 2020, Axa prioritară 4 – Incluziunea socială și combaterea sărăciei, Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Prioritatea de investiții 9.iv: Creșterea accesului la servicii accesibile, durabile și de înaltă calitate, inclusiv asistență medicală și servicii sociale de interes general, Obiectivul specific 4.8: Îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor din sectorul medical.

In cadrul proiectului, angajatii institutiei dvs., atat medici, cat si asistente medicale, pot beneficia gratuit de cursuri de formare profesionala in domeniul oncologic, creditate EMC.
Pentru a fi eligibili sa faca parte din grupul tinta al proiectului si sa participe la cursurile de formare profesionala, medicii trebuie sa faca dovada experientei in domeniul oncologic, intr-una dintre urmatoarele specialitati: chirurgie, anestezie, oncologie, radioterapie, anatomopatologie, radiologie, ginecologie si medici rezidenti. Formarea profesionala pentru medici presupune 2 etape: partea teoretica (20 ore) si partea practica – simulari clinice (20 ore). Diploma EMC si creditele aferente se vor obtine la finalizarea tuturor celor 40 de ore de formare.
Cursurile se vor desfasura in locatii accesibile, in functie de zona de provenienta a participantilor la formare. Transportul, cazarea si masa sunt gratuite. De asemenea, fiecare participant la cursurile de formare va primi un kit profesional dotat cu instrumente / echipamente utile in desfasurarea activitatii medicale.
In urma absolvirii cursurilor de formare profesionala, pe baza unei proceduri de selectie transparente, 100 de profesionisti din domeniul medical (60 medici si 40 asistente) vor beneficia de un schimb de bune practici in Italia, iar 60 de medici vor participa la congrese internationale de profil.

 

Gasiti atasata prezentarea proiectului pe scurt – document cu titlul 1.2.Invitatie GT_IOB. Conditia pentru a fi eligibili este sa nu mai fi participat la vreun curs din fonduri nerambursabile prin Axa 4.8.

De asemenea gasiti atasat dosarul GT pentru MEDICI pe care trebuie sa-l completati – documentele de la 1.3 la 1.8. Va rog sa completati cu pix albastru, cat mai citet cu putinta si sa semnati acolo unde vi se solicita semnatura. VA ROG SA NU DATATI DOCUMENTELE!!! Lista completa a cursurilor o regasiti in cadrul formularului 1.8.

De asemenea, va rog sa aveti in vedere obtinerea Adeverintei de la angajator, din care sa reiasa statutul de medic rezident / specialist / primar in cadrul unei institutii sanitare de stat, precum si implicarea in domeniul prioritar CANCER – documentul 1.9 – model adeverinta.

In afara de formularele atasate, trebuie sa-mi mai trimiteti urmatoarele:

–          copie CI – pe care sa scrieti CONFORM CU ORIGINALUL si sa semnati

–          copie diploma de studii – pe care sa scrieti CONFORM CU ORIGINALUL si sa semnati

–          copie certificat de nastere – pe care sa scrieti CONFORM CU ORIGINALUL si sa semnati

–          copie certificat casatorie / divort – pe care sa scrieti CONFORM CU ORIGINALUL si sa semnati (doar pentru doamne, daca pe CI apare un nume de familie, iar pe diploma altul)

–          adeverinta de la locul de munca (spital public) in original – conform model atasat

–          copie dupa documentul care dovedeste ca sunteti membru in Colegiul Medicilor din Romania – pe care sa scrieti CONFORM CU ORIGINALUL si sa semnati

Daca aveti neclaritati despre cum trebuie sa completati formularele, nu ezitati sa ma contactati! Loredana Manolache: 0722.447.693; e-mail: loredana.manolache@poweron.ro

 

Calendarul cursurilor deja stabilite este:

Tehnici chirurgicale minim-invazive in patologia colorectala

Tumori maligne in sfera ginecologica

Diagnosticul leziunilor precanceroase de col uterin

19.03.2020 – 22.03.2020

14.05.2020 – 17.05.2020

Oradea

Cluj-Napoca

Prof. Dr. Strambu

Prof. Dr. Achimas

 

1.2.Invitatie GT_IOB

1.3.A1.Formular inregistrare_IOB 108211

1.4.A2.Declaratie consimtamant_IOB 108211

1.5.A3.Declaratie privind evitarea dublei finantari_IOB 108211

1.6.A4.Cerere inscriere activitati proiect_IOB 108211

1.7.A5.Declaratie de apartenenta_IOB 108211

1.8.Chestionar de selectie tema curs_IOB 108211

1.9.Adeverinta POCU_medici_model