PIOS OMAGIU MEDICILOR

Pios omagiu colegilor noștri trecuți la cele veșnice

Este un moment foarte greu pentru noi toți membri ai CMR atunci când medici aflați, ca de fiecare dată în linia întâi, în lupta cu moartea pentru a salva viața pacienților lor, sunt și ei răpuși de boală. Pentru fiecare dintre ei, un pios omagiu și respect deosebit!

Dumnezeu să îi odihnească în pace!

 

Academicianul Ovidiu Băjenaru a plecat dintre noi. Un remarcabil coleg, președinte al Comisiei de Neurologie a CMR, profesorul Băjenaru și-a dedicat viața semenilor, oamenilor bolnavi, uitând de el. Profund respect, domnule Academician profesor doctor, Ovidiu Băjenaru!

Dumnezeu să îl aiba în grijă!

 

Doctor Dumitru Constantin, lucra în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt dar și ca medic de familie în localitatea Șușani. Colegii își iau rămas bun de la un om deosebit și un medic devotat. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Doctor Cătălin Bărbulescu, medic primar Chirurgie Toracică în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București

Un om si un medic de exceptie, un moment greu pentru Spitalul Universitar care suferă prima pierdere în lupta cu vremurile. Gândul nostru să urmarească permanent de acum acest om bun.

Odihnă veșnică!

 

Doctor Valeriu Neagoe, din cadrul secţiei Medicină Internă II, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU)  “Sf. Apostol Andrei” din Constanța.

Un coleg minunat care nu şi-a lăsat niciodată echipa la greu. Un om sufletist, un doctor care aproape 20 de ani a semnat condica la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Ap. Andrei” Constanţa. Este o perioadă extrem de grea, un moment în care cuvintele sunt de prisos.

Odihnă veșnică!

 

Doctor  Andrioaie  Mariana, medic primar de medicină internă, lucra, cu derogare, la Spitalul Judeţean din Botoşani. Un om deosebit, plin de dragoste pentru pacienții săi și pentru colegi!

Odihnă veșnică!

 

Doctor Feier Golcea Marinela, lucra în colaborare la secția de medicină internă la Spitalul Municipal Brad, județul Hunedoara. Excelent medic, bună colegă, o persoană de o înaltă ținută morală și profesională.

Dumnezeu să o odihnească!