PIOS OMAGIU MEDICILOR

Pios omagiu colegilor noștri trecuți la cele veșnice

Este un moment foarte greu pentru noi toți membri ai CMR atunci când medici aflați, ca de fiecare dată în linia întâi, în lupta cu moartea pentru a salva viața pacienților lor, sunt și ei răpuși de boală. Pentru fiecare dintre ei, un pios omagiu și respect deosebit!

Dumnezeu să îi odihnească în pace!

 

Colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” din Constanța anunță cu nespusă tristețe despărțirea de dr. Octavian Dumitru Unc, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România și al Societății de Senologie și Patologie Mamară din Franța.

Profesorul Dr. Dumitru Octavian UNC a fost şi va rămâne unul dintre cei mai mari chirurgi din Constanţa, din Dobrogea, din România. Unul dintre cei mai mari medici cu care ne mândrim peste hotare. Unul dintre oamenii care a salvat mii şi mii de oameni”, declară colegii medicului.

Dumnezeu să-i lumineze calea și să-i odihnească sufletul bun în liniște și lumină!

 

Un alt coleg drag, şef al Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Feteşti, medicul Mioara Neagu, a plecat dintre noi.

Avea 48 de ani şi era mereu în linia întâi, în lupta neobosită pentru salvarea pacienţilor care ajungeau în Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Fetești.

« Astăzi nu mai zâmbim. Nu ne cere nimeni să fim în prima linie, ci să-i protejăm pe cei din prima linie. Drum lin către stele MINUNE DE OM-MIOARA NEAGU!”, spun colegii medicului.

Un  pios omagiu şi veşnică pomenire!

 

Academicianul Ovidiu Băjenaru a plecat dintre noi. Un remarcabil coleg, președinte al Comisiei de Neurologie a CMR, profesorul Băjenaru și-a dedicat viața semenilor, oamenilor bolnavi, uitând de el. Profund respect, domnule Academician profesor doctor, Ovidiu Băjenaru!

Dumnezeu să îl aiba în grijă!

 

Doctor Dumitru Constantin, lucra în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt dar și ca medic de familie în localitatea Șușani. Colegii își iau rămas bun de la un om deosebit și un medic devotat. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Doctor Cătălin Bărbulescu, medic primar Chirurgie Toracică în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București

Un om si un medic de exceptie, un moment greu pentru Spitalul Universitar care suferă prima pierdere în lupta cu vremurile. Gândul nostru să urmarească permanent de acum acest om bun.

Odihnă veșnică!

 

Doctor Valeriu Neagoe, din cadrul secţiei Medicină Internă II, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU)  “Sf. Apostol Andrei” din Constanța.

Un coleg minunat care nu şi-a lăsat niciodată echipa la greu. Un om sufletist, un doctor care aproape 20 de ani a semnat condica la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Ap. Andrei” Constanţa. Este o perioadă extrem de grea, un moment în care cuvintele sunt de prisos.

Odihnă veșnică!

 

Doctor  Andrioaie  Mariana, medic primar de medicină internă, lucra, cu derogare, la Spitalul Judeţean din Botoşani. Un om deosebit, plin de dragoste pentru pacienții săi și pentru colegi!

Odihnă veșnică!

 

Doctor Feier Golcea Marinela, lucra în colaborare la secția de medicină internă la Spitalul Municipal Brad, județul Hunedoara. Excelent medic, bună colegă, o persoană de o înaltă ținută morală și profesională.

Dumnezeu să o odihnească!