REZULTATE VICEPRESEDINTE BEX

În data de 16 martie 2024, a fost afișată lista cu rezultatele alegerilor pentru funcția de vicepreşedinte coordonator al Comisiei economic-sociale și de asigurări sociale de sănătate în Biroul executiv al Colegiului Medicilor din România. Aceasta poate fi vizulizată AICI.

alegeri pentru funcția de vicepreşedinte coordonator al Comisiei economic-sociale și de asigurări sociale de sănătate în Biroul executiv al Colegiului Medicilor din România

În data de 16 martie 2024, vor avea loc alegeri pentru funcția de vicepreşedinte coordonator al Comisiei economic-sociale și de asigurări sociale de sănătate în Biroul executiv al Colegiului Medicilor din România, începând cu ora 09:00, la sediul CMR. Acesta va fi ales de către membrii Consiliului național al Colegiului Medicilor din România.

Pentru această funcție, pot candida doar membrii Consiliului național al CMR.

Candidati si membri cu drept de vot

Regasiti, in documentul care poate fi accesat AICI, lista membrilor cu drept de vot, afisata online pe 13 martie 2024, ora 19:31.

Regasiti, in documentul care poate fi accesat AICI, lista candidatilor, afisata online pe 13 martie 2024, ora 19:33.

Regasiti, mai jos:

  • Declaratie de candidatura Mirela Oniceanu – care poate fi vizualizata AICI
  • Scrisoare de intentie Mirela Oniceanu, care poate fi vizualizata AICI
  • CV Mirela Oniceanu, care poate fi vizualizat AICI

Regasiti, mai jos:

  • Declaratie de candidatura Emanoil Ceausu – care poate fi vizualizata AICI
  • Scrisoare de intentie Emanoil Ceausu, care poate fi vizualizata AICI
  • CV Emanoil Ceausu, care poate fi vizualizat AICI

Candidaturi

Candidaturile pentru funcția de vicepreşedinte coordonator al Comisiei economic-sociale și de asigurări sociale de sănătate în Biroul executiv al Colegiului Medicilor din România se depun în perioada 12-13 martie 2024.

Candidaturile se depun personal, la sediul CMR (situație în care cererea va fi semnată olograf), în timpul programului de lucru sau prin fax sau poștă electronică (situație în care se va aplica semnătură electronică extinsă), în timpul programului de lucru. Modelul declarației de candidatură în format editabil, poate fi regăsit aici.

Candidaturile vor fi validate de Comisia Electorală Centrală în data de 14 martie 2024, iar lista cu candidați se va afișa cu 24 de ore înaintea alegerilor. Contestațiile se depun în scris în cadrul ședinței în care se desfășoară alegerile și se soluționează imediat de către Comisia Electorală Centrală, prin decizie.