Oferte de angajare

Administrația Națională a Penitenciarelor

Vă informăm că Administrația Națională a Penitenciarelor a demarat procedura de ocupare prin concurs, din sursă externă, pe perioadă nedeterminată, a unui post vacant de medic rezident în ultimul an/medic specialist/primar (ofițer de poliție penitenciară) confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie – Cabinet Medical în cadrul Penitenciarului Miercurea Ciuc.

Persoanele interesate care dețin abilitățile, calitățile și aptitudinile necesare ocupării postului menționat și îndeplinesc condițiile generale precum și specificate prevăzute în anunțul de concurs nr. 31350/SPDCJ/15.05.2023 publicat pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor pot transmite dosarele de concurs fie prin poșta electronică pe adresa de e-mail concurs-spdej@anp.gov.ro, fie le depun personal, în intervalul orar 08:00 – 15:00, la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului-Spital Dej până la data de 29.05.2024, ora 15:00.

Condițiile de participare, documentele necesare pentru constituirea dosarului de concurs, precum și alte informații suplimentare necesare se pot obține din anunțul de concurs publicat pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor. Detalii, aici.

Concurs de angajare organizat de Avocatul Poporului

Conform Protocolului de colaborare încheiat de Colegiul Medicilor din România cu Instituția Avocatul Poporului, privind colaborarea în vederea realizării responsabilităților prevăzute de Legea nr. 35/1997, republicată, vă informăm că în perioada 24 aprilie – 26 mai 2023, Instituția Avocatul Poporului organizează concurs de angajare pentru ocuparea a două posturi vacante de execuție de consilier – specialist medic, pe durată nedeterminată de timp, cu timp normal de lucru de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, în cadrul Domeniului privind prevenirea torturii și a altor pedepse ori tratamente cu cruzime, inumane sau degradante în locurile de detenție, după cum urmează:

  • pentru structura centrală/Centrul zonal București: 1 post consilier – specialist medic
    • Centrul zonal București cuprinde județele: Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Teleorman și Tulcea.
  • pentru structura teritorială/Centrul zonal Bacău: 1 post consilier – specialist medic
    • Centrul zonal Bacău cuprinde județele: Bacău, Botoșani, Brăila, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vrancea

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 8 mai a.c. (v. detalii în cuprinsul Anunțului).


Consultați fișa postului aici

Anunțul concursului poate fi descărcat aici